Skip to content
שעות שמחות – מירה איתן
  • שעות שמחות
  • לגימה מהספר
  • סיפורי אלכוהול
    • אימפריאל בר מקום 17 בעולם כבוד גדול
    • הלעיטני נא מן האדום האדום הזה
    • על שלושה תפוחים עומד העולם והאלכוהול
    • האחד שלי שמפניה דום פריניון
    • הגין יוצא מהבקבוק ואתו גם הטוניק
    • ויסקי ג'וני ווקר ומשורר סקוטי
    • ההיסטוריה של הקוקטיילים
    • אפריטיפים של קיץ משהו להתחיל אתו
    • אלכוהול בראי ההיסטוריה
    • סיפורי אלכוהול מתכוני קוקטלים ופגישה עם הסופרת
    • שעות שמחות: קו 4
    • שעות שמחות: קו 5
    • תרופות של שיכורים: קוקטיילים חמים
    • שעות שמחות – חיי לילה
    • סן ולנטיין: כמהה לאהבה
    • נולד על הבר – 'שעות שמחות'
    • כרמים וטעמים ברמת הנדיב
    • קובה חמוסטה: קוקטייל מוחיטו
  • טיולים קולינריים
    • אש יא גולאש: בודפשט למיטיבי לסת
    • לונדון כן חיכתה לי
    • ניו אורלינס – עיר של אוכל ואלכוהול, מוזיקה ונינוחות
    • טיול אוכל ויין בסיציליה • טיפים והמלצות
    • ברלין? יה! המלצות לטיול בבירת גרמניה
    • טיול יין בחבל הבאסקים – ספרד
    • טיול יין בפורטוגל
    • הכי טוב שיש: פירות ים באיטליה
    • נגיסה מהתפוח: אוכל בניו יורק
    • סיור יקבים בגאורגיה
    • הצ’ופצ’יק של הצ’ופסטיק: בייג’ינג
    • זמן יוון: טיול קולינארי ביוון
    • טיול יין באזור פיימונטה – איטליה
    • טיול יין באלזאס – צרפת
    • טיול יין בבורדו – צרפת
    • טיול יין בדרום אפריקה
    • טיול יין בטוסקנה – איטליה
    • טיול יין ביוון
    • טיול יין בקליפורניה – ארה"ב
    • טיול יין בשמפאן – צרפת
    • טיול יין בבורגון – צרפת
    • לונדון – מכה של הגסטרונומיה
    • פראג – העיר הזהובה
    • אירלנד – בארץ הפיות, הגמדים והוויסקי
    • בלגיה – ארץ הבירות המובטחת
    • גאומרג’וס: סיור יקבים בגאורגיה
    • מסע בסקוטלנד
    • מדריד בקטנה: מאכלים מקומיים נפלאים ובילוי אורבני נהנתני
    • חיליק עושה שוק: קולינאריה בשוק התקווה
    • מסייה מקרון: סיור קולינארי בפריז
    • השיבה להודו: אוכל, אלכוהול ושווקים
    • ליון שתרצו לטעום
  • כתבו על הספר
  • צור קשר
תפריט ניווט סגירה
  • שעות שמחות
  • לגימה מהספר
  • סיפורי אלכוהול
    • אימפריאל בר מקום 17 בעולם כבוד גדול
    • הלעיטני נא מן האדום האדום הזה
    • על שלושה תפוחים עומד העולם והאלכוהול
    • האחד שלי שמפניה דום פריניון
    • הגין יוצא מהבקבוק ואתו גם הטוניק
    • ויסקי ג'וני ווקר ומשורר סקוטי
    • ההיסטוריה של הקוקטיילים
    • אפריטיפים של קיץ משהו להתחיל אתו
    • אלכוהול בראי ההיסטוריה
    • סיפורי אלכוהול מתכוני קוקטלים ופגישה עם הסופרת
    • שעות שמחות: קו 4
    • שעות שמחות: קו 5
    • תרופות של שיכורים: קוקטיילים חמים
    • שעות שמחות – חיי לילה
    • סן ולנטיין: כמהה לאהבה
    • נולד על הבר – 'שעות שמחות'
    • כרמים וטעמים ברמת הנדיב
    • קובה חמוסטה: קוקטייל מוחיטו
  • טיולים קולינריים
    • אש יא גולאש: בודפשט למיטיבי לסת
    • לונדון כן חיכתה לי
    • ניו אורלינס – עיר של אוכל ואלכוהול, מוזיקה ונינוחות
    • טיול אוכל ויין בסיציליה • טיפים והמלצות
    • ברלין? יה! המלצות לטיול בבירת גרמניה
    • טיול יין בחבל הבאסקים – ספרד
    • טיול יין בפורטוגל
    • הכי טוב שיש: פירות ים באיטליה
    • נגיסה מהתפוח: אוכל בניו יורק
    • סיור יקבים בגאורגיה
    • הצ’ופצ’יק של הצ’ופסטיק: בייג’ינג
    • זמן יוון: טיול קולינארי ביוון
    • טיול יין באזור פיימונטה – איטליה
    • טיול יין באלזאס – צרפת
    • טיול יין בבורדו – צרפת
    • טיול יין בדרום אפריקה
    • טיול יין בטוסקנה – איטליה
    • טיול יין ביוון
    • טיול יין בקליפורניה – ארה"ב
    • טיול יין בשמפאן – צרפת
    • טיול יין בבורגון – צרפת
    • לונדון – מכה של הגסטרונומיה
    • פראג – העיר הזהובה
    • אירלנד – בארץ הפיות, הגמדים והוויסקי
    • בלגיה – ארץ הבירות המובטחת
    • גאומרג’וס: סיור יקבים בגאורגיה
    • מסע בסקוטלנד
    • מדריד בקטנה: מאכלים מקומיים נפלאים ובילוי אורבני נהנתני
    • חיליק עושה שוק: קולינאריה בשוק התקווה
    • מסייה מקרון: סיור קולינארי בפריז
    • השיבה להודו: אוכל, אלכוהול ושווקים
    • ליון שתרצו לטעום
  • כתבו על הספר
  • צור קשר
Copyright -Uri Eitan